De meeste uitjes vergen een beetje voorbereiding. Dat geldt voor daguitstapjes, concerten en sportevenementen, maar hoe zit het met een stranddag? Een hele dag zon, zand, zwemkleding en plezier kan van goed naar geweldig gaan als je maar een paar belangrijke dingen onthoudt. Hier zijn een paar tips om je te helpen voorbereiden en de perfecte, stressvrije stranddag te hebben.

1. Draag je zonnebrandcrème

Dit is misschien wel de belangrijkste tip voor een dagje strand, zwembad of een andere dag in de buitenlucht. Er is niet veel dat een perfecte stranddag sneller verpest dan per ongeluk verbranden. Niet alleen bederft het de stranddag, maar het beïnvloedt ook de volgende dagen als de huid geneest. Om verbranding te voorkomen, smeer je je gezicht en lichaam in met zonnebrand crème en breng je die om de twee uur opnieuw aan als je op het strand bent. Je toekomstige huid zal je dankbaar zijn. 

2. Zorg voor schaduw

niet alleen zonnebrand helpt verbranding voorkomen Je wilt ook een schaduwrijk plekje hebben op je perfecte stranddag! Soms lijkt het niet nodig om een reusachtige parasol helemaal naar het strand mee te slepen, maar het is de moeite waard om aan de middagzon te ontsnappen. Jouw kleine schaduwrijke oase is de perfecte plek voor een leessessie, een dutje op het strand, een drinkpauze of een pauze van jouw hoed en zonnebril, zodat je je comfortabeler voelt en ten volle kunt profiteren van de stranddag.

3. Plan een geweldige strandoutfit

Een stranddag is iets om naar uit te kijken, en je kunt je verheugen op plezier in de zon door jouw volgende stijlvolle strandoutfit te plannen. Het plannen van je outfit is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent op een dag aan het strand. Voor vrouwen is een eendelig stuk of bikini ideaal. Je kunt nu al een nieuwe bikini set kopen via de website van Ibizamode om er zeker van te zijn dat je er stijlvol bij loopt! Maak je look af met een paar sandalen, je favoriete UV-beschermende zonnebril, een hoed en je strandlaken!

4. Goed inpakken

Een goed ingepakte strandtas is essentieel voor de perfecte stranddag. In tegenstelling tot de meeste keren dat je het huis verlaat, zijn een portefeuille, telefoon en sleutels niet genoeg. Neem een boodschappentas, canvas tas of iets dergelijks en vul die met strandbenodigdheden zoals zonnebrandcrème, een klein waterdicht tasje voor je telefoon, water en een handdoek. Als je wilt, kun je jouw strandtas uitbreiden met wat snacks, een parasol en een ventilator.

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen