Het belooft weer een koude herfst en winter te worden. Dikke truien, warme jassen en vooral laagjes zijn dus weer much needed dit najaar. Je kan er bij het kopen van een winterjas niet op tijd genoeg bij zijn. Trek jij ook het liefst al een winterjas aan zodra het kwik onder de vijftien graden komt? En ben jij dus ook zo’n koukleum? Lees dan snel verder, want in deze blog benoemen we de vier warmste jassen voor komende herfst en winter. 

Hoe groter hoe beter: de oversized mantels 

Deze mantels doen het al jaren goed. Ze raken namelijk nooit uit de mode. Draag ze met een riem om je taille te benadrukken of zonder riem om de oversized fit te benadrukken. Eigenlijk heb je twee jassen voor de prijs van één, doordat je ze op deze twee manieren kunt dragen. Ga voor een wollen variant als je een extra warme variant wilt. Doordat ze oversized zijn, zijn deze jassen super geschikt om er laagjes onder aan te doen. Kortom, deze jas in combinatie met een lekker warme trui houdt je zeker warm deze winter. 

Puffer jacks 

Ook deze parels zie je al een aantal jaar voorbij komen. En ook deze winter zullen ze weer veel gezien worden in het straatbeeld: de puffer jacks. Doordat ze lekker gevoerd zijn, houden ze veel warmte vast. Je hebt ze in korte en lange varianten, dus keuze genoeg. Draag er bij de lange variant nog een leuke riem om, zo krijgt deze dikke jas iets meer vorm. Puffer jacks zijn heerlijk warm en comfortabel, dus hierin ga je deze winter zeker geen kou leiden. 

Een oude klassieker: trenchcoats 

Ook deze gouden oude is zeker een goede optie voor de koukleumen onder ons. We bedoelen dan wel de trenchcoats die goed gevoerd zijn en echt gemaakt zijn voor het winterseizoen. Ze zijn lekker lang, waardoor je er veel warmte van zult krijgen. En super trendy natuurlijk! 

(Faux) leer: 

Tot slot is leer altijd goed. Of je nou een jas, laarzen of een blouse van leer draagt: leer is hot! Tegenwoordig vindt natuurlijk niet iedereen het altijd nog fijn om echt leer te dragen. Dat snappen we! Draag daarom faux leer als je liever geen leer van dieren draagt. Vaak zie je het verschil niet eens ten opzichte van normaal leer, maar je kan toch deze trend volgen. Voor ieder wat wils dus! 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen