Er zijn verschillende soorten ondergoed voor dames, maar welk ondergoed past het best bij jou? Dit is erg belangrijk om te weten. Ondergoed is namelijk de basis van je outfit. Vrouwen worden erg blij van ondergoed dat fijn zit en ook nog eens mooi aansluit. Maar uit welke modellen kun je kiezen en wat past het beste bij jouw figuur? In deze blog vertellen we je meer over vijf verschillende soorten damesondergoed. 

Boxershort

Hét product voor de dames met ronde billen. De boxershort is niet voor iedereen weggelegd, maar als je ronde billen hebt, zit deze perfect. Dit model is breder, hoger en heeft in de meeste gevallen korte pijpjes. Hierdoor zitten je billen verstopt onder een laagje stof. Een boxershort is in feite een kort, strak broekje, waardoor hij erg comfortabel zit. De boxershort is ook nog verkrijgbaar in een ander model, namelijk: met lange pijpen. Dat model kun je bijvoorbeeld dragen onder een jurkje, om het schuren van je bovenbenen tegen te gaan. 

Hipster

De hipster bestaat uit verschillende modellen. De één valt erg laag op de heupen en de ander juist hoog. Over het algemeen sluit de hipster goed aan rondom je benen. De hipster is vooral erg populair onder de jonge meiden, maar er zijn ook genoeg vrouwen die trots zijn op hun bovenbenen. Dan is het zeker een aanrader om deze onderbroek aan te schaffen!

Slip

Wat is een slip? Dit is eigenlijk gewoon een kort broekje, maar dan zonder pijpen. Een slip heeft een normale bedekking en komt zowel voor in een hoog model als een laag model. Het is maar net wat je zelf fijn vindt. De slip is een ideaal model voor vrouwen met een maatje meer of met ronde billen. Hierin komt hun onderlichaam erg mooi uit. Een leuk feitje: dit model is het aller populairste model voor damesondergoed.

String

Dit het model wordt nog steeds als een erg sexy model gezien en dat is helemaal terecht! De string is een T-vormige slip die aan de voorkant hoog is uitgesneden. Aan de achterkant zit alleen een dun stukje stof wat tussen je billen valt. Omdat een string je billen niet bedekt, is het de ideale slip voor onder een strakke broek, jurk of rok. Dit model is ideaal voor vrouwen die graag hun volle billen willen showen, maar voor de vrouwen met een plattere bil werkt deze slip ook erg goed. De string komt daarnaast ook nog eens in verschillende modellen.

Brazilian

De brazilian is een model die ertussen valt, het is net geen slip, maar het is ook geen string. De brazilian slip is een soort dat aan de achterzijde hoog is uitgesneden, waardoor je veel bil ziet. Dit maakt het model erg sexy. Een voordeel aan dit model: je benen lijken extra lang en je heupen komen er mooi uit. Heb jij brede heupen en val jij daardoor onder de categorie ´peerfiguren´? Dan is dit het perfecte model voor jou!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen